Bara 20 dgr kvar.

Idag har jag införskaffat nya löparskor och en ny GPS. Jag har varit glad hela dagen, mest för att jag för första gången äger en teknisk pryl som jag nu ska bekanta mig med ordentligt. Garmin Edge 1000. Mina nya skor gav mig en ny förhoppning att jag ska klara av asfalten bättre. Expediten frågade vad jag hade för mål med min löpning. IronMan i Kalmar 2015 sa jag. Då sa han: Å Helvete!
Vaden känns bra och i ottan imorgon ska jag prova ett längre promenadpass. Börjar ställa om mig nu för att jag kommer att gå mer än jag tänkt. Om jag kommer så långt som till löpningen. Det känns som om allt utanför simningen och cyklingen kommer att bli en bonus. Min mentala inställning är på topp i alla fall och jag känner ett lugnt i min kropp. Ingen oro alls faktiskt. Mitt mål är inte längre att gå i mål, det är en dröm. Mitt mål är att avsluta något jag påbörjat. Jag har satt Ride of Hope 2015 som en liten måttstock för mitt mående. Orkar jag cykla nio etapper, ca 14 mil per dag i ca 28-30 i snitt. Så är min kropp på banan igen. Humöret är på topp och att få vara en del av Ride of Hope och starta är verkligen en av de roligaste sakerna som jag ser fram emot. Till förmån för min insamling så känns det extra bra att få vara med att bidraga även till Barncancerfonden. Har varit på Claes Ohlsson och hämtat 50 st cementljusstakar. Nu har Sandra gjort den första av de allra sista klar. Beställningslistan är uppe på 27 st nu och mitt mål är att hinna sälja de sista 50 innan 15 Aug. Då är jag nära, mycket nära att nå mitt eget mål med min insamling. Väldigt tacksam också för den vänskap som växt fram mellan mig och Sandra när vi suttit i timmar och målat, pratat och även bara varit tysta.
Jag kommer sakna dessa stunder. Av eftertänksamhet, full fokus på en liten liten text, där hjärtat varit så lätt att sätta dit i jämförelse med dom andra små små orden. Nu gjorde vi hjärtat starkare grönt till dom sista. Tack till er som beställt ljusstakar i veckan!